Práce na projektu Pražské Ulice | Pražské Ulice

Informace na této stránce, stejně jako nabídka webu, je vázána na vybrané zájemce o práci na projektu. Vybraní zájemci o práci copywriterů, grafiků, roznašečů letáků... Pokud s námi ještě nespolupracujete, nemáte přístup do TASKPOOLu a máte o ní vážný zájem, zkontaktujte nás na kariera@businessmc.cz, s životopisem, krátkým sdělením, o co konkrétně byste měli zájem a lidé z klientského centra se Vám zpět ozvou.

Informace doplníme do 20.9., nyní jsme to jen narychlo sepsali a do té doby si můžete projít, jak se s administrací pracuje, na http://podpora.publicmc.cz a nebo se podívejte na velmi narychlo vyrobená videa na pomoc, co a jak udělat //prazskeulice.cz/navody .

 

Rádi bychom Vám nabídli zcela zdarma web, který si vyberete z www.publicmc.cz/autoweby nebo www.publicmc.cz/individual, hotové weby, nedívejte se na ceny, pokud budete mít zájem, dejte nám doménu a web Vám nasadíme. To samé, pokud byste raději eshop, www.shopmc.cz/individual.

Děláme to i pro sebe :) Výborně se s webem naučíte, admin je stejný a vše Vám půjde lépe. Můžete tak splnit sen sobě, vytvořit si profi web, nebo kamarádům. Ale dostanete pouze 1 :) 

Projevili jste zájem o práci, vybrali jsme z více jak 700 zájemců za 2 měsíce, dohromady 30 lidí pro externí spolupráci (grafiky, copywritery, administrativu, roznos, obchodníky), a těšilo by nás, kdybyste osobně web používali, protože Vám dáme navíc k dispozici pro svůj osobní rozvoj (mohli byste podpořit svůj web) všechny deníky www.praha1online.cz, www.kladno... 

Budeme jen rádi, když nás nebudete brát jako cizí, ale přispějete nápady na zdokonalení, rozšíření... Máme rádi kreativitu. 


Práce na taskpoolu funguje tak, že vidíte všechny možné úkoly, které si kdokoliv může převzít, ale předpokládáme, že každý je soudný a ví, co si může dovolit. Pokud task převezmete, task = úkol, ručíte za dokončení. Je lepší se s námi o něm poradit, ale je zase možné, že ho mezitím někdo sebere a již bude ztracen pro ostatní.

Každý task má rozsah práce, termín dokončení a odměnu.

Dlouhodobý task - pokud je před taskem tento nápis, jde o task, který může mít i neomezené časové omezení, do odvolání, i roky. Takový task si převezmete v případě, pokud víte, že toto můžete a stíháte. Takových tasků můžete mít i více, a k nim samozřejmě řešit dle svých časových možností i jiné, jednorázové.